Úvod »» BBQ-Toro magická konvice | 4l litinový Dutch Oven
.
Tradiční litinový hrnec a přesně padnoucí víko, se kterým můžete vařit, opékat, smažit, dusit a péct kdekoli. Víko lze připevnit k hrnci pomocí konzoly a zajišťovacích šroubů, takže kotel lze použít také jako tlakový hrnec na oheň. Tři dlouhé nohy jsou přišroubovány, ale lze je také podle potřeby vynechat. Díky vysoké hmotnosti (litina) reguluje čarodějnický kotel teplo a umožňuje rovnoměrné vaření. Jednoduše vložte žhavé uhlíky, uhlíky nebo grilovací brikety na víko a pod hrnec a zážitek z kouzelné konvice může začít. Odlévací hrnec lze snadno umístit přímo do ohně nebo do ohnivé mísy.
.
Pokrmy jako dušené hovězí maso, dušená masa, chléb, koláče a mnoho dalšího jsou v konvici "Wizard" hračkou. Bez ohledu na to, zda se jedná o krb, gril nebo táborák, je litý hrnec mobilní a flexibilní. Tři dlouhé nohy nabízejí stabilní stojan - samostatný stojan na hrnce není nutný. Jídla, jako je maso, jsou v kotlíku jedinečně něžná a vytvářejí vynikající aroma - budete ohromeni!
.
K dodání:
Hrnec, poklice, konzole, 2x upevňovací šrouby, 3x nožičky, 3x upevňovací šrouby
.
Černý kotel „Čaroděj“ od BBQ Toro je již vypálen a lze jej okamžitě použít. Pokud potřebujete znovu vypálit, vyčistěte hrnec horkou vodou. Poté ji potřete rostlinným tukem bez chuti (např. Kokosovým). Umístěte hrnec dnem vzhůru do trouby (nebo lépe venku do horkého rychlovarného grilu) na hodinu při 200 ° C. Otřete veškerý zbývající tuk. Hotovo. Toto ošetření pravidelně opakujte, aby byly póry vyplněny a nádoba byla optimálně chráněna před rzí.
K čištění stačí horká voda - hrubší zbytky jídla vydrhněte kartáčem. Nikdy nepoužívejte mýdlo nebo drsné čisticí prostředky. Ty zničí vrstvu tuku a hrnec se musí znovu spálit (viz výše). Nevysávejte zbytky do licí nádoby. Ihned po použití odstraňte popel z víka a hrnce, protože to v kombinaci s vlhkostí může způsobit rez.
Namažte dobrým kuchyňským olejem, vložte dovnitř list kuchyňského papíru a nezavírejte víko úplně. Kouzelný kotel snadno vydrží delší dobu skladování.
NEJPRODÁVANĚJŠÍ